Scroll to top
© Lydia Schenkel interieur advies + inspiratie

Ontwerp- en webbureau Fonkel.

+

Ontwerp- en webbureau Fonkel.

Opdrachtgever | Fonkel.

Opdracht | Nadat Fonkel verhuisde van een oud pand naar deze frisse nieuwe locatie bleef de ruimte onpersoonlijk voelen. We zijn aan de slag gegaan met het  neerzetten van een sterke identiteit in het pand. Transparant, optimistisch en gedreven, dit is hoe ze zijn! En dat zie je terug wanneer bij ze binnenstapt.

Klantreactie | We vroegen Lydia of ze advies had om ons kantoor wat persoonlijker te maken. We zijn als ontwerp- en webbureau een tikkeltje eigenzinnig van aard, en de vertaling van Lydia van deze eigenschap naar ons interieur is echt treffend.

Zo zijn wij na de restyling een lachspiegel, een koffiebar en een na-fluitende-tuinkabouter rijker. Daarnaast oogt ons kantoor netter en ruimer doordat er rekening is gehouden met de zichtlijnen en is het een stuk kleurrijker dan voorheen.

Lydia’s aanpak was prettig, ze startte met een uitwerking van onze wensen in een conceptvoorstel, wat ze later aanvulde met concrete producten in verschillende prijscategorieën. Ze dacht mee over de beste manier qua uitvoering en was in de week van de restyling meerdere malen in ons kantoor te vinden met een kwast in de hand.

Kortom we hebben het traject en de restyling door Lydia als heel goed ervaren!